23948sdkhjf

Nyt syn på Thilqvist Optik i Nørre Alslev

Thilqvist Optik har valgt at melde sig ind i optikerkæden Nyt Syn og har derfor pr. 1. april skiftet navn til Nyt Syn Nørre Alslev Thilqvist Optik.
- Lige som Nyt Syn har vi valgt at satse på faglighed og grundige synsanalyser fremfor rabatter og slagtilbud, hvor priserne ikke er defineret af, hvor gammel du tilfældigvis er og andre spidsfindigheder. Derfor valgte vi for tre år siden at gå imod strømmen og investere i den nyeste teknologi fra Carl Zeiss Vision, og da Nyt Syn sidste år indgik et formaliseret samarbejde med Carl Zeiss Vision omkring udvikling af teknologi og faglighed, kunne vi se, at som medlem af Nyt Syn ville vi få den bedste mulighed for også fortsat at kunne tilbyde vores kunder Danmarks mest avancerede synsundersøgelse og en synsløsning i verdensklasse, siger Linda Thilqvist.

- Så udover et andet navn og endnu større fokus på udvikling af teknologi og faglighed kommer kunderne ikke til at mærke, at vi er blevet en del af Nyt Syn. Der er kommet nye skilte på facaden, men det er stadig os, der står i butikken og den samme høje kvalitet og service, som vi altid har leveret. Vi sætter fortsat en stor ære i altid at have den personlige kontakt og dialog med vores kunder. Derfor sætter vi rigeligt tid af til den enkelte synsprøve. For os er kontakt, samtale og gensidig tillid en vigtig faktor i vores arbejde, for at kunne levere den bedste kvalitet til vores kunder, og kvaliteten ligger ikke kun i selve brillen eller linsen, men også i den måde vi sammen med vores kunder kommer frem til den helt rigtige løsning. Vi har ingen standardløsninger, vi yder altid individuel personlig rådgivning og lægger meget vægt på den enkeltes meninger og tanker, slutter Palle Thilqvist.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094